Επενδυτικό Λεξικό

Το πληρέστερο επενδυτικό λεξικό στο ελληνικό internet, δωρεάν από το GRinvest, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επενδυτή.

Μετάβαση στο Λεξικό

Νέα Προϊόντα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα νέα προϊόντα της διεθνούς χρηματοοικονομικής αγοράς.

Διαβάστε

Νέο blog: Ειδήσεις - Άποψη

Το GRinvest σχολιάζει τις τρέχουσες οικονομικές -και όχι μόνο- εξελίξεις. Καταθέστε τις απορίες σας και πείτε μας την άποψή σας.

Διαβάστε το blog
Αποκρυψη
Επενδυτικό Λεξικό

Επενδυτικό Λεξικό του GRinvest

Το λεξικό περιέχει 387 όρους.
Εισάγετε στο ακόλουθο πεδίο τον όρο που θέλετε να αναζητήσετε:
Αρχίζει με Περιέχει Ακριβής όρος
Όρος Ορισμός

Πρόκειται κυρίως για 2 αμερικανικά χρηματιστήρια, τα BZX Exchange και BYX Exchange, των οποίων ο τζίρος αποτελεί το 11-12% του συνολικού τζίρου των αμερικανικών μετοχών. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2005 ως ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών και έχει έδρα την πόλη Lenexa του Kansas. Η εταιρία λειτουργεί επίσης το ευρωπαϊκό χρηματιστήριο BATS Europe (μερίδιο αγοράς 6%) καθώς και χρηματιστήριο αμερικανικών options, το BATS Options (μερίδιο αγοράς 4%). Η εταιρία ελέγχεται κατά πλειοψηφία από τις επενδυτικές τράπεζες: Getco, Wedbush, Lime, Citi, Credit Suisse, Morgan Stanley, Deutsche Bank και JPMorgan.

Όρος γνωστός και ως: Better Alternative Trading System

Δείκτες

1 DOW 12,369.38
-73.11 (-0.59%)    
2 S&P 1,295.22
-9.64 (-0.74%)    
3 NASDAQ 2,778.79
-34.90 (-1.24%)    

Νέοι όροι στο Λεξικό

Μοιράστε το GRinvest

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks 

Online τώρα

Έχουμε 20 επισκέπτες online

GRinvest: σχετικά

Το GRinvest είναι ο πρώτος ελληνικός επενδυτικός διαδικτυακός κόμβος που ως σκοπό έχει

την καταγραφή, ομαδοποίηση και επεξήγηση των επενδυτικών προϊόντων, την ενημέρωση πάνω σε καινούργια επενδυτικά προϊόντα-εργαλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, τη δημοσίευση άρθρων επενδυτικού περιεχομένου με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση του έλληνα επενδυτή.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Με μια ματιά...

Image Μετοχές και Παράγωγα ελληνικών και ξένων χρηματιστήρίων, Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια.
Image Ομολογιακά Προϊόντα, Ομολογιακά Αμοιβαία Κεφάλαια, Μικτά Αμοιβαία Κεφάλαια, Παράγωγα σε Ξένα Ομόλογα.
Image Χρηματαγορά και Συνάλλαγμα, Αμοιβαία Κεφάλαια Διαχείρισης Διαθεσίμων, Παράγωγα σε ισοτιμίες νομισμάτων, ETFs νομισμάτων.
Image Εμπορεύματα και Ακίνητα, Πολύτιμα και Βιομηχανικά Μέταλλα, Ενέργεια, Αγροτικά Εμπορεύματα, ETFs Ακινήτων.

Ενημέρωση επισκεπτών του GRinvest

Oι πληροφορίες γύρω από τα επενδυτικά προϊόντα μέσω του GRinvest παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πρόταση για αγορά και πώληση αυτών.

Αποκρυψη